08 iunie, 2015

Cetățean polonez înecat în lacul Hanul Doctorului din Craiova


Un bărbat de 55 de ani, cetățean polonez, s-a înecat, ieri, în lacul Hanul Doctorului din Craiova. Cel mai probabil acesta era la pescuit, însă este în desfășurare o anchetă a poliției pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care bărbatul și-a pierdut viața.

Pompierii și polițiștii craioveni au fost alertați, ieri-dimineață, în jurul orei 10.15, prin numărul de urgență 112, de un craiovean care a văzut pe malul lacului Hanul Doctorului o bicicletă și o undiță, însă în prin preajmă nu era nici o persoană. Echipaje de căutare și scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, dar și polițiști ai Secției 3 Craiova au ajuns la fața locului și, după aproximativ o oră de căutări, scafandrii au găsit în apa lacului trupul unui bărbat. A fost scos pe mal, însă medicii SMURD sosiți la fața locului n-au putut decât să constate decesul acestuia...

„Am fost anunțați despre o persoană posibil înecată în lacul Hanul Doctorului, în jurul orei 10.15. Imediat la fața locului au fost trimise un echipaj de căutare salvare de la Detașamentul 2 Pompieri Craiova, echipajul de scafandri al Detașamentului 1 de Pompieri și o ambulanță SMURD. După aproximativ o oră de căutări, trupul unui bărbat a fost recuperat din lac, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru el”, ne-a declarat mr. Florin Cocoșilă, ofițer de presă al ISU Dolj.
Polițiștii au demarat cercetările și, din primele date, s-ar părea că bărbatul este un cetățean polonez care ar fi angajat civil la Baza Deveselu. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar cercetările continuă.

Autor Carmen Zuican

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu