17 iunie, 2015

PREOTII OLTENIEI DATI AFARA PE NEDREPT SE VOR CONSTITUI INTR-O ORGANIZATIE DE APARARE A FRATILOR LOR

In ultima perioada abuzurile Mitropolitului Irineu au depasit orice limita. Mai multi preoti au fost caterisiti sau suspendati pe baza unor dovezi sau din motive neintemeiate. Puterea excesiva a Mitropolitului Irineu al Olteniei, aflat sub influenta miriamica a facut ca din parinte si ierarh sa devina un tiran, un despot cu crucea la gat. Avem in speta in fata un inchizitor modern care distruge vieti si familii fara scrupule. Pe motive lumesti nejustificate canonic, preoti de valoare, cu o activitate deosibita sunt aruncati la gunoi ca niste
simple obiecte. Acest individ bolnav de putere si ascuns in spatele unui complet de judecata bisericesc pe care il manevreaza dupa bunul lui plac, arata ca totul ii este permis si ca nimeni si nimic nu-i sta in cale. Cei care simt acest lucru sunt palmasii, preotii de mir, care se zbat cu datorii si incearca sa supravietuiasca in aceasta jungla care din pacate a intrat si in biserica. In goana dupa bani, mitropolitul atotputernic a hotarat sa le ia si pamanturile bisericii donate de mosierii care au facut lacasele de cult si au inzestrat bisericile cu podoabe alse dar si cu cateva hectare de pamant pentru a ajuta pe cei  care care vor sluji comunitatea. Din datele existente, mitropolia urmeaza ca pe aceste terenuri sa deruleze proiecte europene de milioane de euro pentru a-si mari venituri fara insa a se vindeca de lacomie...de nesat. Nu stim ce fac cu milioanele de euro sau poate asa in taina cei calugariti cu brauri mov si cruci de aur or avea si ceva copii care asteapta de la tata o mostenire. 

Vom face va garantam tot posibilul sa aflam cat mai multe date, iar de saptamana viitoare vom incepe cu documente sa prezentam primele cazuri de abuz ale Mitropolitului Irinel Miriamus Dictatorius.
preluare: olteniaexploziv.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu