10 ianuarie, 2011

LUCRĂRILE EXECUTATE ÎN ANUL 2010 LA BISERICA ADORMIREA MAICII DOMNULUI DIN CALAFAT


În această seară ne-au parvenit informaţiile cu privire la sumele virate de Primăria Calafat în contul Bisericii de la piaţă. Menţionăm astfel că biserica a încasat de la Primăria conform extrasului de cont din data de 11.01.2011 suma de 75000 lei, din care 50.000 lei au fost folosiţi pentru refacerea picturii deteriorată în proporţie de 60% iar 25000 lei pentru achiziţionarea de obiecte bisericeşti(policandru, chivot etc) în vederea sfinţirii bisericii ce va avea loc după Sfintele Paşti anul acesta. Conform datelor furnizate de administratorii lăcaşului de cult intrarea (scările, hotele) au fost realizate integral din fondurile bisericii cu următoarele costuri: 101 mp de gresie în valoare de 5757 lei;adeziv în valoare de 1521 şi manopera 7000 lei, lucrarea fiind executată de domnul Mitran Cristian Marin- Întreprindere Individuală. Subliniem că exteriorul a fost refăcut în anul 2006 urmând ca anul acesta din fonduri proprii să fie executate şi lucrările care se impun în acest sens.

Actele au fost prezentate ACTUALITATĂŢII CALAFETEANE dar din motive de ordin intern nu pot fi făcute publice.

43 de comentarii:

 1. sa vedem maine care este adevarul,sa vina cu actele si este OK

  RăspundețiȘtergere
 2. asa frate iesiti din vizuini, nu mai fugiti de raspundere

  RăspundețiȘtergere
 3. in noaptea asta popa cotea si cu guta falsifica facturi :) :))

  RăspundețiȘtergere
 4. FELICITARI CRISTIENE PENTRU INTELEAPTA DECIZIE DE A DA FRIU LIBER GINDIRII UMANE. MULTUMIM.

  RăspundețiȘtergere
 5. pe ei parinte.fug dracii din cotea.

  RăspundețiȘtergere
 6. LA ORA 23 COTEA SI CU COTIN ERAU IN PRIMARIA CALAFAT. CE CREDETI CA FAC LA ACEASTA ORA ???

  RăspundețiȘtergere
 7. ! SALUTARE. MULTUMIM PARINTE CA NE LASI SA NE EXPRIMAM. TE ROG SA EXORCIZEZI CLICA LIBERALA.VAZUI SAU MI SE PARE CA DIVOLUL AL TINAR DE COTEA CHIRAIE CIND TE ROGI TU PENTRU EL ??? PE EI PARINTE .

  RăspundețiȘtergere
 8. heloo 23:38 .bada-prostii popo . ne revine vocea. parinte roagate pentru ei ca sunt pe duca ...dar unde??? cred ca la jilava .

  RăspundețiȘtergere
 9. parerea mea ca cotea la ora asta fabrica hirtii cu costin .parinte nu le publica falsurile la acesti draci de COTEA .dupa ce au furat vin acum sa se dezminta ??? de ce nu se dezmint pe ziarul de calafat ??? ce cauta pe ziarul tau ??? ce cauta aici cu minciunile lor ??? nu cumva le e frica de ce urmeaza ???

  RăspundețiȘtergere
 10. DA... DA ... DA ...GUTAU (GUTA) E RUDA CU COTEA ??? PARCA SUNT VERI PRIMARI(BUNICILE SURORI) . HOTII NAIBII MAI AU TUPEUL SA VIN SA NE PROSTEASCA PE FATA CU NISTE HIRTII FACUTE IN NOAPTEA ASTA ...SICTIR COTEA.. MARS DE AICI...PIEI SATANA... PARINTE CRISTIAN SCAPANE DE SATANA DE COTEA.

  RăspundețiȘtergere
 11. SLAVIT SA FII CRISTIENE !!! DOMNUL SA TE APERE DE DRACII PROSTI . PARINTE SCRIENE DE TOATE HOTIILE LIBERALE.DEMONSTREAZA-NE CA NE IUBESTI SI NU AI SA REGRETI.

  RăspundețiȘtergere
 12. sarumina pentru libertate.ne-a revenit glasul. pe ei cristian.hai sa le aratam ca si noi cei mici putem face lucruri mari.hai sa le aratAm ca si noi putem scoate primari.esti cel mai tare ziarist al calafatului daca reusisi sa sperii CLICA GALBEJITA A LUI COTEA . liberalilor va maninca CRISTIAN.

  RăspundețiȘtergere
 13. e clar in calafat e un sfint si acela e RUDAREANU.AMIN.

  RăspundețiȘtergere
 14. bune seara prieteni !!!! ce mai e nou ??? vad bine sau mi se pare ??? tremura dracusorul de cotea al mic dupa ce si-a umplut JEEP-UL cu banuti din aur furati de la verisorul lui GUTAU ??? PAI LA CE VA MAI ASTEPATATI de la acesti praduitori ai banului public ??? decit la multa minciuna si la multa dezinformare ??? multumesc ca am posibilitatea sa ma exprim !!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 15. NU GRESEALA !!! RUDAREANU NU E SFINT ! E TATAL DRACILOR DIN CALAFAT !!! ASTA TE MANINCA DACA IL CALCI PE COADA !!! E CA CELALAT FRATE DRAC : MUGUR

  RăspundețiȘtergere
 16. da,da asa este astia chiar sunt draci goi .ii stiu din proprie experienta.

  RăspundețiȘtergere
 17. cristian :nume predestinat ! te ia dracu daca pune asta ochii pe tine ....

  RăspundețiȘtergere
 18. COMUNICAT : VENITI SI PRIVITI CARICATURILE DE PE BLOG DA CALAFAT .SUNT SUPERBE.

  RăspundețiȘtergere
 19. parinte de ce nu lasi articolul asa cum l-ai redactat si dupa aia sa afisezi documentele hotilor ??? de ce ne murdaresti ziarul nostru cu minciunile lor ??? de ce nu ii lasi sa se dezminta pe LATRINA "ZIARUL DE CALAFAT " unde se spun numai si numai minciuni...???

  RăspundețiȘtergere
 20. IMPORTANT : ASTA E ZIARUL CALAFETENILOR SI NU AL CLICII LIBERALE !!!! POPO LASA-NE CA AIURELILE LUI COTEA !!! TE CRED CA ESTI SUPUS PRESIUNII DAR NOI NU ADMITEM SA FIM INSULTATI LA NOI IN CASA !!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 21. MULTUMIM PARINTE PENTRU ACEST FRUMOS GEST AL TAU !!! NU DA FOC LA UN SAT PENTRU UNU ,DOI TIMPITI !!! REDA-NE DREPTUL DE A FII OAMENI SI DE A EXPRIMA CE SIMTIM ! TE CONDAMNAM SA FII CU NOI SI SA SPUNEM CALAFETENILOR FATA REALA A PROBLEMELOR ORASULUI ASA CUM SUNT ELE SI NU CUM VREA GUTA SAU ADELICA SAU HOTUL DE PAMINTURI TRAISTARU .TOTI SUNTEM OAMENI SI TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM ! DAR NU UNII SUNT FOARTE DESTEPTI SI ALTII FOARTE FOARTE PROSTI ! NIMENI PE PAMINT NU E CURAT,DAR ASTA NU NE DE DREPTUL UNORA SA II CALCAM IN PICIOARE PE CEILALATI !!!! NU DORIM DECIT SA TRAIM DECENT SI RESPECTABIL.SUNT CONVINS CA DACA CINEVA OFERA RESPECT NU DORESTE DECIT LA FEL:RESPECT SI NU BATJOCURA.SUNT CONVINS CA EXISTA UN D-ZEU PENTRU FIECARE SI UNII AU PLATIT CU VIRF SI INDESAT PENTRU ASTA,DAR E TIMPUL CA SI ALTII SA DE-A SOCOTEALA PENTRU CEEA CE FAC.ASA MI SE PARE CORECT.INREST NUMAI DE BINE.NOAPTE BUNA DRAGI PRITENI DE LA TOATE PARTIDELE SI DIN CALAFAT.

  RăspundețiȘtergere
 22. noapte buna inteleptule de mai devreme.sunt convins ca mircea nu ajungea aici daca era consiliat de oameni de valoare .dar exact ca in proverb:spune-mi cu cine umblii(girtoi,terii,gica balaci,gigi pirvan,mageru,chirii) ca sa iti spun cine seti ////

  RăspundețiȘtergere
 23. cristian daca stefanita al tau injura ii lipesti gura ca sa nu mai injure deloc ??? si nu uita ca traim in calafat ,unde injuraturile sunt la mare cinste .la asa primar asa alegatori...

  RăspundețiȘtergere
 24. HAIDETI TATA JOI CU IC CU MARE LA SEDINTA DE CONSILIU CA SA LE ARATAM LA TOTI ACESTI HOTI IN FRUNTE CU ADELICA,GUTA ,VOINEA,MUGUR,NINI,NICOLA,CHIRII, TERII CUM STA TREABA IN CALAFAT ! HAIDETI FRATILOR SA LE DAM O LECTIE ACESTOR JIGODII ORDINARE,CA EI SUNT PUTINI SI NOI SUNTEM MULTI.HAI SA II DAM AFARA.

  RăspundețiȘtergere
 25. NINI SI MUGUR DOI ESCROCI POLITICI .

  RăspundețiȘtergere
 26. E clar ca sunt prinsi la usa astia, deja se simt urmariti toti oamenii politici toti care n-au facut nimic dar totusi continua sa fure asa fara nici o frica , da parca ar lua din patulul lor.CETATENI DIN CALAFAT SE FURA DIM IMPOZITELE PE CARE LE PLATITI SI CARE SE TRANSFORMA IN VILE SI MASINI SCUMPE IN TIMP CE VOI STATI IN FRIG.
  TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,TREZITI-VA, TREZITI-VA,TREZI'I-VA,TREZITI-VA,

  RăspundețiȘtergere
 27. GATA AU INCEPUT SA IESE DIN SCORBURI, PRIMA DATA POPII DAR APOI VOR TREBUI SA IESE SI ACHIZITIILE DIN PRIMARIE CARE SUNT DE MULTE MILIARDE DATE PE INTERESE.SA VEDEM CAT A LUAT CHIRITA CU PAPETARIA, CATE TONE DE HARTIE A DAT LA PRIMARIE, VINE APOI TERI CARE A FACUT O RETEA DE CALCULATOARE CARE NU MERGE DELOC SI II CHEAMA PE ALTII S-O REPARE , GARTOI MARELE ANALIST SI CONSILIER AL PRIMARULUI, PARVAN TOCATORUL DE BANI SI IN FINAL FRATIORUL FILIPESCU MARELE APOLODOR CARE A SCHIMBAT FATA CALAFATULUI CU O MOACA URATA DAR PE MILIARDE MULTE IMPARTITE CU GUTA SI ADELICA, SARLATANI CARE VA CERTATI PE CIOLAN,HO CA VI SE TERMINA TIMPUL,AVETI ZILELE NUMARATE TOTI

  RăspundețiȘtergere
 28. ca bine zici tata sunt pe final BORFASII scutura-i sa sara paralele de sute de mii de euro din ei.Apropo fotografiati si casele lu GUTA si ADELICA, micile lor vile pana la ser facute pe timp de criza.

  RăspundețiȘtergere
 29. DA DA DA DA...SA APARA CASELE HOTILOR ASTIA DOI CARE SE BAT PE CIOLAN CA SUNT CAT BLOCURILE DE MARI ...PE EI,PE EI,PE EI SI PE AVERILE LOR.SLEAHTA DE BANDITI CARE NU VA MAI SATURATI ATI ADUS ORASUL ASTA LA COADA TARII CA FITI VOI PRIMI LA CONTURI.

  RăspundețiȘtergere
 30. BAAAAAAAAA tu nu ai somn , somnambulule ,stim ca sunt hoti dar numai pana in 2012,ATAT, somn usor!

  RăspundețiȘtergere
 31. Hai ca ma sculai NEATA si la treaba nu la politica ...ca prostii muncesc iar politicienii le ia bani HA HA HA.Noroc cu popa asta ca ne spunem si noi oful ne mai spovedim politic ca altfel am crapa de saracie nu ca altii de imbuibare
  SA AVETI O ZI PLACUTA!

  RăspundețiȘtergere
 32. SA MAI TREZI UNU LAS CA E BINE ...E FRIG LA BLOC SAU NU, DE DACA L-ATI VOTAT PE GUTA DATI DIN DINTI LA TREMURAT PANA VA INGALBENITI

  RăspundețiȘtergere
 33. Eu stau la casa nu la bloc ca primaru si viceprimaru

  RăspundețiȘtergere
 34. Du-te ba la servici ai chef de taina

  RăspundețiȘtergere
 35. Da ce sa fac sunt singurul treaz restu dorm,iar eu nu

  RăspundețiȘtergere
 36. BA DACA NU AVETI SOMN GUTA NU POATE SA FURE CULCATIVA SA-SI MAI FACA SI PADURARU INCA O CASA

  RăspundețiȘtergere
 37. Ia uite la ce ore scriu astia , voua nu va e somn lasati-l si pe GUTA,COTEA, GARTOI, TERI,CHIRI SA SE ODIHNEASCA

  RăspundețiȘtergere
 38. ASA BAIETI A INCEPUT FOCU DA NICI CU NOAPTE-N CAP ,SA NA BEM SI NOI CAFEAUA SI TRECEM LA TREABA

  RăspundețiȘtergere
 39. auzi pa daca dormim la fel o sa ne fie si din 2012, tot furati si fara caldura

  RăspundețiȘtergere
 40. DE CA SI-ASA FURA EI SI DACA STAM NOI TREJI,LA EI MOARA MERGE,SI FACE BANI CA LUMEA DIN AIA EUROI NU CA LA NOI NASTURI

  RăspundețiȘtergere
 41. Se vede clar, ca el isi scrie comentariile, uitati-va si voi la ore, este imposibil, nu se poate ca din minut in minut sa apara un comentariu....popa asta isi vrea parohie in Calafat de asta trage in Cotea.

  RăspundețiȘtergere
 42. Cotea face cea mai mare greseala posibila. Vine cu acte doveditoare ! Extraordinar ! Domnule Cotea, ia exemplu de la Adelica: ii lasa sa vorbeasca si nu le da replica. Astia pe aici latra si el fura in continuare. Rezultatul: nu patesti nimic ! Daca vii cu acte, ai pus-o !

  Domnule Rudareanu, dupa ce vin popii cu actele, ia un inginer constructor si verifica daca tencuiala bisericii a fost REPARATA sau INLOCUITA ! Asta e ptobabil motivul deteriorarii rapide ! S-a reparat pe unde era cazul.
  CARPEALA LA PRET DE TENCUIALA NOUA !

  RăspundețiȘtergere