25 ianuarie, 2011

Furt de cablu electric la Poiana Mare



Trei doljeni care au furat peste un kilometru de cablu electric din rețeaua de alimentare cu energie electrică a localității Poiana Mare.

Pentru a sustrage conductorul electric, cei trei au pus la pământ, cu ajutorul unui baros un stâlp, de pe un teren viran din apropierea localității Poiana Mare.Polițiștii doljeni i-au bănuit mai întâi de furt pe C. Dumitrescu, E. Răcuțeanu și A. Marin. Aceștia sunt suspectați că, în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, împreună cu L. Popa, au furat 1.260 de metri de conductor electric din aluminiu. Cablul sustras a fost transportat cu două autoturisme în Băileşti, unde o parte din cablu a fost vândut unui băileștean. Mașinile au fost conduse de A. Marin și E. Răcuțeanu, cei doi urcându-se la volan fără a avea permis de coducere .C. Dumitrescu, E. Răcuțeanu și A. Marin au fost reținuți de procurori pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, distrugere şi conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.


În partea de sus a blogului avem ataşate şi imagini video cu hoţii de cablu

3 comentarii:

  1. ACTUALITATEA CALAFETEANĂ, în spetă popa de Poiana Mare a primit de la Adelică niste facturi compromitătoare prin care Primarul a furat ceva bani. Părintele independent foloseste însă facturile pentru a santaja pe guta, să ia si el niste parai, că dacă nu-i dă pac la blogul personal cu ele.
    Si atunci.... o fi părintele analfabet?...o fi părintele vreun smecher?
    Sau poate ne vorbeste de mutarea în plic a Marelui Maestru de prm ales viceprimar către un alt mare maestru dar din alt partid, în spetă pdl, ce a avut loc într-o vineri la Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  2. DRAGI ROMÂNI:
    După lungi suferinte cauzate de criză se pare că economia tării a intrat pe plus datorită măririi exporturilor nationale.
    Pe lângă materii finite exportate, reprezentate de milioanele de români disponibilizati, de elevii români supradotati ce aleg să studieze pe alte plaiuri decât cele mioritice, de doctori goniti fără jenă de scumpii nostri conducători, etc avem la expoet si materie brută reprezentată de pesti si nadele lor, rromi cu puradeii si pirandele din dotare, smanglitori supercalificati la locul de muncă, cersetori autorizati si alte categorii.
    Se anuntă deci un viitor luminos pentru învrăjbitii care au rămas.
    Trimis de Gogu de la sculărie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot Adelica e de vina ma ca s-a furat cablul ala. I-a pus pe hoti sa-l fure sa isi poata face o spanzuratoare moderna pe care s-o testeze primul.
    Apoi o sa ramana spanzuratoarea fara stapan si o s-o concesioneze Guta pentru uz propriu.
    Dupa ce se va duce si Guta o sa si-o insuseasca Traistaru sa mai adauge o piesa la MUZEUL FRAIERILOR. HA HA HA ! Ce v-a facut tataie. Adelica ai fost primul. Urmezi tu, Mirciulica.

    RăspundețiȘtergere