31 ianuarie, 2011

Constantin Nicolescu este operat pe cord deschis


Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este operat pe cord deschis, duminică, la Spitalul de Urgenţă "Floreasca", intervenţia fiind apreciată drept una riscantă, dar în lipsa ei existând riscul producerii unui infarct, au declarat surse medicale, scrie Mediafax.

2 comentarii:

  1. vai ce sensibili sunt baronii securisto-comunisti crescuti de pepiniera liber-cugetatorului iliescu. mi-aduce aminte de bolnavul incurabil omar haissam care a plecat putin pana in africa si de stanculescu care nu suporta regimul de detentie pana a fost prins in cazinouri.chiar si vadim este mai modest in comparatie cu ei,el doar si-a luxat mana cand a aruncat paharul cu apa.

    RăspundețiȘtergere
  2. propaganda psd-pnl este asa de ieftina daca stai sa judeci si sa legi intre ele afirmatii facute de-a lungul timpului.
    de exemplu in legatura cu cazul solomon propaganda V-V(vintu-voiculescu) sustinea ca acolo este de fapt mana elenei udrea care nu stiu ce nu primise de la inculpat. intrebare: daca si acolo a fost vorba de o comanda politica de ce nu au sarit la greve ca acum?care e deosebirea intre o "comanda politica" si alta in viziunea procurorului?
    sunt de fapt ultimile zvacniri ale unui sistem putred iar daca emil constantinescu va intra in cartile de istorie cu sintagma: m-au invins,
    traian basescu v-a intra in aceeasi carte cu propozitia: un fleac i-am ciuruit!

    RăspundețiȘtergere