10 iulie, 2010

Aurică Ţicleanu sperie Liga I cu Ştiinţa


Antrenorul Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu (foto), a spus că nu se sperie de startul greu de sezon şi îşi atenţionează adversarii că vor avea viaţă grea. „Gheorghiţă Geolgău mi-a spus programul pentru primele cinci etape şi, când am auzit de CFR, de Steaua, i-am zis să se oprească la două. Şi aşa am fost ameninţat că nu apuc paltonul la Craiova. Am vorbit şi cu Marius Şumudică (antrenor la Rapid - n.r.) şi el tot la fel se plângea că are un program foarte greu. La despărţire mi-a făcut o urare să apucăm să ne strângem mâna înainte de meciul din etapa a opta şi sper să se realizeze. Vă asigur că nimănui nu-i va fi uşor cu Universitatea în noul sezon", a spus Ţicleanu conform site-ului oficial al clubului.

Între timp, Ştiinţa a pierdut cel de-al treilea meci de verificare susţinut în Austria, scor 0-2 (0-0 la pauză) cu NK Osijek (locul cinci în prima ligă din Croaţia). Alb-albaştrii au evoluat în formula: Lung (Hotoboc ‘46) - Dănănae (Bărboianu ‘60), Găman (Barbu ‘60), Iliev (Stoianof ‘60), Buşu (Ologu ‘60) - Prepeliţă (Nicolae ‘60 Prepeliţă ‘78), Bărboianu (Dilevski ‘46), Gargorov (I. Popescu ‘60), M. Costea (Firţulescu ‘60) - Dina (Gargorov ‘78), Gogoşoiu (Roman ‘46).

După informaţiile apărute în presă conform cărora Gângioveanu vrea să plece de la Ştiinţa, mijlocaşul oltean a dispărut din echipă. Gabonezul Henry Antchouet şi-a făcut şi el bagajul şi a plecat în Portugalia, spunându-se că ar avea probleme medicale, însă nu este exclus ca acesta să fi fost „returnat" după ce a făcut o slabă impresie în această perioadă de probă. În schimb, probleme medicale serioase pare să aibă atacantul Alex Piţurcă. Acesta acuză dureri la genunchi din finalul sezonului trecut, iar situaţia sa nu a fost rezolvată încă de medicul echipei, Piţi Jr. ratând perioada de pregătire. În precedentele două jocuri amicale disputate în Austria, Universitatea a învins cu 13-0 pe SK Bischofshofen (liga a patra austriacă) şi cu 3-0 pe Fleetwood Town (liga a cincea engleză). Duminică, Ştiinţa are programat un ultim test, cu azerii de la Neftchi Baku.

Lucian CAZAN


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu