19 iulie, 2010

Preoteasă moartă în ştreang


Soţia unui preot din Craiova a fost găsită, vineri seară, decedată în locuinţa sa de pe strada Dorobanţilor. Din primele verificări ale poliţiştilor criminalişti s-a stabilit că femeia s-a sinucis, lăsând în urma sa un copil de 11 ani.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, vineri seară, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că Irina Bonea, de 38 de ani, soţia preotului Relu Bonea, a fost găsită spânzurată în baia locuinţei sale de pe strada Dorobanţilor. La faţa locului au ajuns un echipaj de poliţişti şi o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul femeii, care se spânzurase de o ţeavă din baie cu o curea.
Femeia nu a lăsat un bilet de adio prin care să îşi explice gestul, iar vecinii familiei Bonea au explicat că ea nu avea motive pentru care să îşi pună capăt zilelor. Vecinii femeii spun totuşi că singurul motiv care ar fi determinat-o să ia această hotărâre ar fi boala de care suferă soţul ei, preotul Relu Bonea.
Poliţiştii care au făcut cercetările la faţa locului au constatat că pe trupul femeii nu existau urme vizibile de violenţă, cel mai probabil fiind vorba de suicid. Trupul neînsufleţit al Irinei Bonea a fost dus la morga Spitalului „Filantropia“ Craiova, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Gazeta de Sud

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu