12 mai, 2010

Cat castiga Camera Deputatilor din concertul AC/DC?



Camera Deputatilor va incasa 36.000 euro de la firma care organizeaza concertul AC/DC in Romania, pentru amplasarea a doua tribune de spectatori in curtea Parlamentului, pe latura dintre Piata Constitutiei.Centrul International de Conferinte si firma care se ocupa de organizarea concertului AC/DC in Romania au semnat un contract comercial in valoare de 36.000 de euro pentru spatiul din curtea Palatului Parlamentului ce va fi folosita pentru concert. In sedinta Biroului Permanent de miercurea trecuta, deputatii au aprobat in unanimitate propunerea prezentata de secretarul general Gheorghe Barbu, ca pentru amplasarea in curtea Parlamentului a unor tribune pentru concertul AC/DC, Camera sa incaseze 36.000 euro.
"Am avut negocieri printr-o comisie numita de mine prin ordin, care a facut o oferta. Oferta respectiva nu a fost acceptata de cei care doresc acest lucru si au facut o contra-oferta pe care ne-au trimis-o astazi in scris", a explicat Gheorghe Barbu.

" Domnule Barbu, eu va sustin. Pe de o parte, incasam niste bani si, pe de alta parte, sprijinim un eveniment care chiar va avea un caracter de noutate si de unicitate", a spus, in sedinta de miercuri ai Biroului Permanent, liberalul Ludovic Orban.

Secretarul general al Camerei, Gheorghe Barbu a propus, intr-un memorandum intern, perceperea unei chirii pentru suprafata de teren utilizata pentru concert, precum si contravaloarea orelor suplimentare prestate de personalul Camerei Deputatilor implicat in organizarea evenimentului, suportarea costului utilitatilor de catre organizator, efectuarea operatiilor de gazonare a terenului, replantarea arborilor ornamentali daca acestia s-au deteriorat, precum si plata tuturor daunelor produse instalatiilor de orice tip.

" Avand in vedere impactul mediatic pozitiv la nivel international de care se va bucura acest eveniment, implicarea Camerei Deputatilor este de natura a atrage un beneficiu de imagine pentru institutie", se mai arata in memorandum.

Firma D&D East Entertainment si Primaria Capitalei au solicitat sprijinul Camerei Deputatilor pentru organizarea "evenimentului muzical al anului"- concertul grupului australian AC/DC. Organizatorii au cerut amplasarea a doua tribune de spectatori in curtea Parlamentului, pe latura dinspre Piata Constitutiei, dar si accesul publicului in curtea edificiului, in data de 16 mai 2010, intre orele 12.00 si 23.00, si accesul masinilor si personalului implicat in organizarea evenimentului, in curtea Parlamentului, pe latura dinspre Piata Constitutiei, in perioada 12-18 mai 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu