17 octombrie, 2014

A condus fara permis si baut

Un tânăr de 27 de ani, din Craiova, care n-a vrut să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, a fost urmărit pe mai multe străzi de oamenii legii, în final fiind prins. S-a dovedit că era băut, nu avea permis de conducere, iar maşina în care se afla tocmai o furase, astfel că s-a ales cu dosar penal.
În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 03.00, o echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj l-au prins în flagrant pe Ionuţ Ionescu, de 27 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism Dacia Papuc fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul a fost condusă la sediul Secţiei, iar din cercetările preliminare efectuate s-a stabilit faptul că, în aceeaşi noapte, craioveanul a sustras autoturismul de pe strada Matei Basarab, din dreptul unei firme, deplasându-se pe străzile adiacente, iar pe strada Mihai Viteazul nu a respectat semnalele regulamentare făcute de agenţii de poliţie şi nu a oprit pentru control, astfel procedându-se la urmărirea acestuia. Ionuţ Ionescu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentraţie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.
„Cercetările continuă în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu