06 noiembrie, 2013

ASTAZI, 6 NOIEMBRIE, MECI MARE PE STADIONUL DUNAREA CALAFAT Selecţionata Doljului impotriva selectionatei Braşovului - ora 15.00

Astazi,6 noiembrie, începând cu ora 15.00 pe stadionul municipal Dunărea din Calafat, are loc cel de-al patrulea meci pe care Selecţionata Doljului îl are de disputant in compania. Selecţionatei judeţului Braşov, care în meciul de la Poalele Tâmpei a câştigat cu scorul de 2-0. Meciul de astazi este unul decisiv pentru stabilirea ierarhiei fotbalului judeţean ! 

Dunarea Calafat are in lot 3 jucatori 

Imbucurator pentru fotbalul calafetean este faptul ca anul acesta din lotul judeţean Dolj fac parte şi trei jucători de la echipa Dunărea Calafat -Cârstea,Coca şi Drăguşin. Cu siguranta va fi o întâlnire frumoasă , un mod de a evidentia talentul fiecărui jucător prezent pe teren ! Iubitorii fotbalului calafetean sunt aşteptaţi miercuri, 6 noiembrie incepand cu ora 15.00 la stadion. Cei care vor veni la meci vor avea surpriza de a vedea un stadion amenajat cu bannere. 

 Presedintele clubului calafetean, domnul Mihai Predan, ne-a declarat ca este un meci important, cu atat mai mult cu cat in selectionata judetului evolueaza trei jucatori de la Calafat. In ceea ce priveste organizare, Presedintele F.C.Dunarea Calafat, ne-a promis ca de data aceasta cei prezenti la meci vor ramane placut surprinsi de ceea ce vor vedea pe stadionul municipal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu