15 noiembrie, 2013

S-a redeschis CENACLUL “GHEORGHE BRAESCU” din Calafat. Prima sedinta a cenaclului –VIDEO in exclusivitate pe Actualitatea Calafeteana


VIDEO




Vorbim despre cel mai vechi cenaclu literar din Calafat, infiintat in anul 1956 pe vremea primarului Tanasescu. La initiativa domnului Doru Ciuciulin, acest cenaclu a reinviat. Ieri a avut loc cea de-a doua intalnire a membrilor cenaclului. La prima sedinta au participat : Petre Cirstea, Doru Ciuciulin, Ionel Popa, Adrian Ciucu, Vergil Fudulu , Cosmin Badulescu si Ellis Dinculeana. S-au recitat poezii din marii clasici iar cei prezenti si-au recitat propriile versuri. Adrian Ciucu si Cosmin Badulescu au interpretat cateva piese romanesti compuse pe versurile unor mai poeti. Intalnirile iubitorilor de poezie, muzica proza si arta au loc in fiecare zi de joi incepand cu ora 14.00 la Casa de Cultura. Sunt asteptati toti cei care au ceva frumos de spus sau care vor sa asculte si sa se bucure de arta, proza si poezie.

La fiecare sfarsit de an cenaclul va scoate si o placheta cu versurile membrilor urmand ca pe viitor sa organizeze chiar si un concurs de poezie.

9 comentarii:

  1. o treaba buna nimic de zis de rau, sa mai fac si treburi frumoase in calafat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e o bucurie sa mai auzim si noi cei plecati demult de acasa ca ai nostrii fac cultura in orasul lor.

      Ștergere
  2. In sfarsit se mai face si cultura .

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna treaba, bravo domnilor !

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo oameni buni, mergeti inainte indiferent de greutati,aveti felicitarile mele.

    RăspundețiȘtergere
  5. ...si mircia marinel guta n-a taiat panglica?n-a partticipat?scuze aici nu se cu ...cu manele,mnealui nu pre se intalneste cu literatura ca..... nu pica malaiu

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot inainte oameni buni, cei care contesta meritul unor oameni de cultura ca voi n-ar trebui sa conteze pentru voi parerea lor .

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai mult curaj.Tot ce este frumos se naste greu.

    RăspundețiȘtergere