01 noiembrie, 2013

Liiberalii l-au umilit pe Traistaru aseara in consiliul local dovedind ca si rabdarea lor are o limita

Aseara, dupa 5 ani de scandaluri provocate la aproape fiecare sedinta a Consiliului Local , fostul primar Petre Traistaru a cules ce a semanat . Astfel liberalii l-au umilit intr-un mod greu de descris platindu-i cu aceeasi moneda pentru modul obscen in care a inteles sa faca politica bazat pe cearta , ura si tradare. Sintagma ca "au sters cu el pe jos" probabil ca aseara si-a gasit cea mai buna exprimare in realitate . Mai ales dupa ce liberalii au ajutat organizatia PSD in doua momente critice dea lungul ultimilor ani . Si imaginea sa incoruptibila s-a clatinat serios dupa ce i s-au amintit niste episoade extrem de jenante din mandatele sale pe care le credea nestiute de nimeni . Cat despre incercarile de racolare a unor consilieri liberali sau aliati , asta inca provoaca hohote de ras printre acestia .Trebuie recunoscut faptul ca deja atitudinea fostului primar a intrecut orice limita aruncand in ultima perioada jigniri in stanga si in dreapta.


6 comentarii:

  1. Intrebarea pe care ne-o punem este una simpla. De ce acesti oameni nu isi gasesc linistea si continua sa presare ura si scandal? "Vremea lor a trecut", spune o veche vorba romaneasca, si cu toate acestea unii continua sa creda ca sunt si acum buricul pamantului.
    E greu dupa ce ai fost comunist bolshevic o viata cu functii de conducere si cu ciripituri la securitate sa stai in banca ta.Astia tac cand i-o duce popa la groapa.
    Tovarase traistaru lasa-ne ca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cine sa taca Traistaru oaaaau niciodata ca pentru el scandalu si cearta sunt totu.Pa cand era sef la conserve m-am certat odata cu el si m-a vazut dupa 20 de ani si la fel se uita la mine.asia sunt neam rau nu te uita nici pe lumea ailalta.

      Ștergere
    2. Poate ca ai meritat sa nu te uite. Ai facut, tu ceva ca doar nu sa certat cu tine din senin.

      Ștergere
    3. Vremea lui Traistaru a trecut,sau poate ca n-a fost niciodata, Dumnezeu sa-l ierte, asa se spune pentru oamenii morti .

      Ștergere
  2. Filmarea? Restul sunt povesti

    RăspundețiȘtergere
  3. Uitati-va cum ranjeste Traistaru,este tipicul omului bolnav psihic, aici nu mai e vorba de nici o apartenenta politica, e vorba doar de prezenta umana si atat, in cazul lui se constata grave tulburari psihice care se reflecta si din felul sau de a vorbi .

    RăspundețiȘtergere