19 aprilie, 2016

Este oficial: Petre Traistaru candidatul ALDE la Calafat!

Anuntul care a dinamitat viata politica locala este ca ing. Petre Traistarul va candida pentru postul de primar din partea ALDE la Calafat, astfel partidul lui Tariceanu da o lovitura de imagine foarte importanta in sudul judetului.

Mai mult, Petre Traistaru va fi sustinut si de UNPR Calafat, dar si de marea majoritate a membrilor PSD Calafat, in curand vor exista mai multe formatiuni care il vor sustine si se vor alatura acestei miscari politice.
Petre Traistaru ramane un nume de referinta in dezvoltarea orasului Calafat in perioada 2000-2008, timp in care a condus destinele acestui oras, mai multe informatii fiind disponibile pe pagina de facebook a dansului.
De asemena, informatii noi vor fi publice in zilele urmatoare. Petre Traistaru este in acest moment unul dintre favoritii pentru castigarea Primariei Calafat.
Realitatea Dunareana va publica in exclusivitate informatii despre echipa ALDE Calafat, probabil cea mai puternica organizatie din zona si despre personalitatile care il vor sustine pe ing. Petre Traistaru.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu