24 aprilie, 2016

VIDEO-Lansarea candidatului PNL Poiana Mare 2016, viceprimarul Claudiu Buzatu

VIDEO




Sambata, 23 aprilie, a avut loc incepand cu ora 10.30 lansarea candidatului PNL pentru functia de primar in localitatea Poiana Mare. Evenimentul a avut loc la Caminul Cultural din Poiana Mare in prezenta a peste 300 de sustinatori. 
____________________________________________________________________________________

In acest tur electoral PNL va merge pentru castigarea alegerilor cu viceprimarul Claudiu Buzatu, un om energic cu o viziune europeana si cu dorinta de a schimba in bine comuna in care traieste. Claudiu Buzatu ocupa din anul 2007 functia de Presedintele PNL Poiana Mare, iar din 2008 si pana in prezent , functia de viceprimar.

 

Candidatul PNL a absolvit trei facultati, Facultatea de Agronomie (Craiova), Facultatea de Drept “Nicolae Titulescu” si cea de Masuratori Terestre si Cadastru (Facultate din cadrul Institutului de Agronomie Craiova). Din 2003 acesta activeaza in cadrul Facultatii de Agronomie din Craiova, iar in 2014 a fost promovat pe postul de Lector Universitar.

 

Cu o experienta de 8 ani in administratie, candidatul PNL isi doreste ca Poiana Mare sa redevina acea comuna unde cu ani in urma erau locuri de munca iar oamenii se bucurau de un trai decent, pe vremea cand tinerii nu erau obligati sa-si paraseasca familiile pentru a munci in strainatate. Proiectele lui sunt clare si vizeaza patru puncte centrale. 

 

Refacerea infrastructurii este un puct important, urmarindu-se reabilitarea integrala a drumurilor de acces, trotuarelor si canalelor care trebuie reabilitate urgent deoarece pun in pericol gospodariile poienerilor. Al doilea punct vizeaza un pachet elaborat de masuri sociale pentru cei fara posibilitati materiale. Al treilea punct are in vedere refacere a fondului forestier, a padurilor care au fost exploatate si nu s-a mai pus nimic in loc. 

 

Urmeaza apoi un amplu proiect ce are ca scop creearea de locuri de munca prin atragerea investitorilor si totodata valorificarea produselor legumicole care sa fie platite la adevarata lor valoare, eliminandu-se specula. Un alt proiect important- vizeaza refacerea unor importante imobile din localitate care vor fi transformate spre a deveni utile comunitatii. Candidatul PNL a emis ideea ca in Tunarii Vechi si Tunarii Noi, caminele culturale sa fie transformate in sali de festivitati (nunti, botezuri, diferite evenimente) si care vor fi inchiriate la preturi foarte mici pentru cetatenii comunei. Aceste sali vor fi dotate cu bucatarii moderne si grupuri sanitare adecvate.

 

La manifestarea de astazi au participat o serie de oficialitati din cadrul PNL, atat de la nivel judetean cat si national. Amintim aici pe Nicolae Giugea (Presedinte PNL Dolj), fost prefect si cu ani de zile in urma chiar primar al comunei Poiana Mare si pe Mario Ovidiu Oprea (Senator Pnl). 

 

Acestia, ca si ceilalti invitati, l-au felicitat pe candidatul Cludiu Buzatu pentru programul extrem de elaborat si bine documentat dar si pentru faptul ca acesta a ramas fidel PNL-ului, fiind printre cei care au inteles ce inseamna sa ai coloana vertebrala si sa nu-ti tradezi crezul politic si mai ales cetatenii care investit in tine incredere si speranta. 

 preluare: www.republicatv.ro

ALBUM FOTO










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu