03 aprilie, 2016

VIDEO FANTANA BABA LUPA READUSA LA VIATA


VIDEO



Duminica, 3 aprilie, incepand cu ora 09.00, o parte din membrii filialei UNPR Calafat, si-au dat intalnire la Baba Lupa. Scopul acestei intruniri a fost unul civic, curatarea unui important obiectiv turistic al Calafatului, Baba Lupa, un simbol cu o legenda si o istorie de sute de ani, care deja este parte componenta a patrimoniului cultural local.
Inarmati cu sape, foarfece, fierastraie si multe alte unelte, membrii UNPR in frunte cu Lucian Ciobanu, presedintele partidului si candidat pentru Primaria Calafat, au trecut la treaba. 
In 4 ore izvorul a fost curatat, fiind eliminata mica jungla care aproape acoperise total constructia de pe marginea Dunarii. 
S-au scos circa 50 de saci de gunoi si un camion de resturi provenite din lianele crescute in preajma izvorului. Constructia de la Baba Lupa a fost revopsita integral, izvoarele fiind curatate cat si albia acestora. Lucian Ciobanu ne-a declarat ca a mai avut si inainte actiuni de acest gen, punctand faptul ca in urma cu ceva timp a curatat si scos la lumina si monumentul de la Jdegla, monument legat de Razboiul de Independenta de la1877. Salutam aceasta initiativa in speranta ca si alte formatiuni politice sau civice sau din mediul privat, vor face acelasi lucru si in alte zone din Calafat unde se impun aceste tipuri de interventii.

ALBUM FOTO...












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu