14 aprilie, 2016

VIDEO Oltenii iubesc tenisul de masa. CSS Craiova, locul unde se face performanta.

VIDEO


Echipa Republica Tv a realizat un material video despre ce inseamna sa practici un sport de performata. Clubul Sportiv Scolar din Craiova este unul dintre locurile unde tenisul de masa este la el acasa. 

Fiind subordonat Inspectoratului Scolar Judetean Dolj, clubul ofera o sansa celor care au bucuria si placerea de a practica un sport frumos si elegant. Nu percepe taxe asa cum se practica la cluburile particulare, insa este nevoie de seriozitate si talent. Aici cei patru profesori-antrenori Nicoli Liviu, Oproiu Olimpiu, Cirticioiu Loredana si Georgesu Catalin, sunt trup si suflet alaturi de viitorii performeri.

 Antrenamentele sunt de luni pana sambata, doua ore, fiecare elev fiind indrumat si initiat in tainele acestui sport practicat cu multa pasiune in intreaga lume. Varsta de inscriere este intre 6 si 8 ani (baieti si fete). Trebuie amintit faptul ca tenisul de masa mareste capacitatea de reactie a copilului, fiind si un stimul pentru optimizarea inteligentei. Cei care practica acest sport sunt mult mai atenti, mai rapizi in gandire si cu o mare capacitate de a se organiza si a se incadra in timpii impusi in anumite situatii. Este un sport unde agerimea trupului si a mintii creeaza o simbioza extrem de utila care odata dezvoltata in copilarie isi va vedea efectele imediat cat si pe un termen indelungat. 

Clubul craiovean participa la toate competitiile judetene, nationale si internationale, avand rezultate notabile de fiecare data. Amintim aici pe Barbulescu Cristian care a obtinut locul III la Campionatul Europea cat si medalii la cel Balcanic. El nu este singurul, fiind mult mai multi care au avut performante ce au depasit granitele Romaniei. 

Cei care doresc sa practice acest sport se pot adresa direct conducerii clubului, situat pe strada Nicolae Titulescu nr.22A, sau la tel: 0721.292.909. Le dorim mult succes tinerilor sportivi craioveni si la cat mai multe medalii si premii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu