29 aprilie, 2016

VIDEO/ Calafeteanca Iulia Sirbu Herbil a lansat doua volume de poezie si proza la Palatul Marinc


VIDEO



Iubitorii de poezie si proza scurta si-au dat intalnire in Vinerea Mare la Palatul Marincu din Calafat. Incepand cu ora 12.00, calafeteanca Iulia Sirbu Herbil, stabilita in Timisoara, a avut bucuria de a fi in mijlocul calafetenilor veniti in numar mare pentru a primi o carte cu autograful autoarei. 


Iulia Sirbu Herbil poate fi caracterizata in trei cuvinte, profunda, sensibila si sincera cu sentimentele pe care a reusit sa le exprime atat de frumos in versuri sau in proza. 


Anii petrecuti in Calafat i-au modelat intr-un anume fel sufletul, fiind receptiva la anumite trairi si sentimente pe care de multe ori majoritatea oamenilor nu le percep sau nu isi apleaca inima sa le inteleaga si sa se bucure de frumusetea lor.


“Lebada neagra” si “Intre mama si Dumnezeu”, sunt doua volume de poezie si proza scurta pe care Iulia le-a lansat in premiera la Calafat. Aici scriitoarea ne-a marturisit ca a petrecut cei mai frumosi ani din viata sa, aducandu-si aminte de perioada copilariei si anii de liceu.
Cele doua volume de poezie si proza scurta au aparut la editura Natiunea din Bucuresti, iar in viitorul apropiat vor fi lansate si in Timisoara.


Ii dorim mult succes Iuliei, dar si puterea de a continua in aceasta lume care din pacate devine din ce in ce mai rece mai insensibila si inclinata doar catre partea materiala.

ALBUM FOTO...









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu