09 aprilie, 2016

VIDEO Noapte incendiara la Balcesti cu trupa OLD SCHOOL din Craiova

VIDEO


Noaptea trecuta, frumosul orasel Balcesti (Valcea) si-a dat intalnire in barul BUBII, cu trupa Old School Band din Craiova. Aflat in centrul localitatii, barul BUBII a sarbatorit vineri, 8 aprilie, un an de la deschidere, fiind un loc unde tinerii isi dau seara de seara intalnire. Aici, echipa Oltenia Sud, a avut placerea de a gasi oameni extraordinari, ospitalieri, cu multa pofta de viata si dorinta de a asculta o muzica de calitate.
Calin Baluțoiu (voce) Mihai Lungu ( chitară si voce) Geo Fabian ( vioară, pian; mandolina, voce), Bogdan Panait (bas, voce) si Eugen Popescu ( tobe) au produs o noapte incendiara in barul BUBII, unde s-a cantat si s-a dansat pe ritmurile formatiei OLD SCHOOL, care a demonstrat inca odata, daca mai era nevoie, ca muzica buna face totul. Cei prezenti au ascultat melodiile lor preferate atat din repertoriul national cat si international pana la 3 dimineata. Atmosfera a fost cu atat mai incinsa, deoarece trei dintre componentii formatiei sunt chiar din Balcesti- Calin Balutoiu, Bogdan Panait si Eugen Popescu.
Liderul si solistul trupei, Calin Balutoiu, ne-a declarat: “muzica buna o faci doar atunci cand simti ca esti dependent de ea, un sentiment care odata instalat iti aduce bucurie si speranta” .Formatia OLD SCHOOL a fost infiintata in 2013, avand un repertoriu variat, motiv pentru care au primit o serie de invitatii la diferite evenimente.
Cei interesati ii pot contacta la tel.0733 743 406 sau la adresa oldschool.craiova@yahoo.com

autor: Cristian Rudareanu
preluare: www.olteniasud.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu