11 aprilie, 2016

INCENDIAR!!! Lucian Ciobanu- Un candidat sincer , primul care vorbeste despre viata lui asa cum a simtit-o, cu bune si rele

DESI MI S-A INDICAT SA LAS LA O PARTE FACEBOOK-UL PENTRU A NU VEDEA CEEA CE SE SPUNE DESPRE MINE SI FAMILIA MEA NU POT SA IGNOR COMENTARIILE ,UNELE BUNE ALTELE RAU INTENTIONATE, , CARE SE FAC LA ADRESA MEA.
CONSIDER CA SUNT UN OM NORMAL CARE A FACUT IN VIATA MULTE GRESELI DAR SI CATEVA LUCRURI BUNE , FIECARE GRESALA PE CARE AM FACUT-O A FOST PT MINE O LECTIE DE VIATA CARE M-A AJUTAT SA CAPAT EXPERIENTA , TOATE
EXPERIMENTELE LE-AM FACUT PE PROPRIA-MI PIELE.
LUCRURILE BUNE AU FOST ATAT DE PUTINE INCAT LE-AM UITAT SAU POATE AU FOST BUNE DOAR PT MINE SI NU MAI AU IMPORTANTA.
INTRUCAT AM FOST CONSIDERAT UN OM AL NOROCULUI MA VAD NEVOIT SA VA DAU DOUA DEFINITII PUR MATEMATICE SAU MAI EXACT PROBABILISTICE A CEEA CE INSEAMNA NOROC SI GHINION, NU INAINTE DE A VA REAMINTI CA ATAT NOROCUL CAT SI GHINIONUL SUNT DOUA CHESTIUNI RELATIVE DEPINZAND DE PUNCTUL DE VEDERE DIN CARE SUNT PRIVITE.
NOROC=PROBABILITATEA DE A SE INTAMPLA UN EVENIMENT
FERICIT CU URMARI POZITIVE
GHINION=PROBABILITATEA DE A SE INTAMPLA UN EVENIMENT NEFERICIT CU URMARI NEGATIVE
IN CEEA CE MA PRIVESTE AM CONSIDERAT CA IN VIATA EXISTA O LEGE A COMPENSATIEI SI INTOTDEAUNA DUPA MULTE GHINIOANE AM AVUT SI MULT NOROCI ,
IN CELE CE URMEAZA VA LAS SA JUDECATI SINGURI CAND A FOST NOROC SI CAND A FOST GHINION.
DACA TE-AI NASCUT LA O ZI MARE INTR-O FAMILIE MODESTA MAMA FIIND FEMEIE DE SERVICIU IAR TATAL TAMPLAR , E NOROC SAU GHINION?
DACA ELEV FIIND SI TI-A PLACUT SA INVETI DAR DE FIECARE DATA ERAI NOTAT AVANDU-SE IN VEDERE FAMILIA DIN CARE PROVENEAI E NOROC SAU GHINION?
DACA IN VACANTE AI FI MERS LA FERMA CA SA FACI UN BAN SI AI FI MUNCIT DUBLU FATA DE ALTII DAR PE ACELEASI CONSIDERENTE ,DE FAMILIE , AI FI PRIMIT BANII LA JUMATATE , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI FI ELEV IN CLASA A NOUA SI PRIMA TA PRIETENA ,ORFANA FIIND, TI-AR CERE 10 LEI SA PLECE IN VACANTA LA BUNICI , I-AI DA SI DUPA ACEEA AI AFLA CA A MURIT INECATA IN DUNARE , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI DA BACALAUREATUL SI AI LUA CEA MAI MARE MEDIE DIN ORAS , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI DA EXAMEN LA UNA DINTRE CELE MAI GRELE FACULTATI SI AI FI ADMIS , E NOROC SAU E GHINION?
DACA STUDENT FIIND TE-AI INDRAGOSTI SI IUBITA TA AR PARALIZA ,E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI FI FOTBALIST SI O ECHIPA DE DIVIZIA A TE-AR CHEMA SA DAI PROBE DAR TI-AI RUPE PICIORUL CU CATEVA ZILE INAINTE , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI VREA SA TE CASATORESTI DAR VIITORII SOCRI NU TE-AR DORI , E NOROC SAU GHINION?
DACA AI FI INGINER SI AI PROIECTA O INSTALATIE AUTOMATIZATA CARE SA INLOCUIASCA 25 DE MUNCITORI DAR FABRICA LA CARE LUCREZI AR FI DATA LA FIER VECHI , E NOROC SAU GHINION?
DACA AI DA EXAMEN LA VAMA UNDE AR FI 5 POSTURI IAR DUPA EXAMEN AI FI AL 6-LEA SI TOTUSI IN FINAL AI FI ADMIS PRIN SUPLIMENTAREA NUMARULUI DE POSTURI , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI MANCA LUBENITA TE-AI INECA SI AI INHALA O SAMANTA AI RESPIRA DIN CE IN CE MAI GREU ,AI FACE MULTE BRONHOSCOPII CA SA O SCOTI DAR NU AI REUSI SI DUPA 20 DE ANI CAND TE-AI HOTARA SA TE OPEREZI TE-AI TREZI PUR SI SIMPLU CU EA IN GURA , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI VISA NUMERELE LA LOTO LE-AI JUCA SI AI CASTIGA CONTRAVALOAREA LA 8 APARTAMENTE , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI AVEA POSIBILITATEA CA PRIN PRISMA SERVICIULUI SA TE STABILESTI IN ARAD ,ORADEA , TR. SEVERIN , SLATINA ,PITESTI SAU RM.VALCEA SI TOTUSI AI ALEGE CALAFATUL , E NOROC SAU GHINION?
DACA AI AVEA COPII , AR FI MAJORI, SI AR FACE UNELE LUCRURI CU CARE TU NU AI FI DE ACORD , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI AJUTA PE CINEVA SA AJUNGA CONSILIER IAR ACESTA TE-AR DA AFARA DIN PARTID DUPA CE SI-A ATINS SCOPUL , E NOROC SAU E GHINION?
DACA TI-AI FACE O FIRMA SI AI INCEPE CU 2 ANGAJATI SI IN FIECARE AN CU CE AI REALIZAT IN PLUS DAR SI CU BANI DE LA BANCA TI-AI DEZVOLTA AFACEREA SI AI MAI SI CREA NISTE LOCURI DE MUNCA , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AR VENI LA TINE NISTE OAMENI DISPERATI PT CA O FIRMA DE RECUPERARE LE-AR LUA APARTAMENTUL I-AI AJUTA SI DUPA ACEEA TE-AR BLESTEMA E NOROC SAU E GHINION?
DACA CINEVA TI-AR DA BANI SA-I FACI O CASA SI AR FI INSUFICIENTI DAR TOTUSI I-AI FACE-O IAR DUPA ACEEA TE-AR IGNORA , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI PARTICIPA LA O TOMBOLA SI AI CASTIGA PREMIUL CEL MARE CONSTAND INTR-UN AUTOTURISM , E NOROC SAU GHINION?
DACA TI-AI DEZVOLTA FIRMA ATAT DE MULT INCAT SA FACI AFACERI CU STATUL SI AI FI SINGURA FIRMA DIN ORAS CARE EXECUTA LUCRARI PE FONDURI EUROPENE IAR UNII TE ARATA CU DEGETUL CA FURI DE LA STAT , E NOROC SAU E GHINION?
DACA AI GHICI 7 MECIURI DE FOTBAL SI AI CASTIGA UN MILIARD , E NOROC SAU GHINION?
DACA INTRI IN POLITICA SA STOPEZI RAUTATEA CARE A INVALUIT ORASUL CHIAR CU PRETUL UNOR SACRIFICII E NOROC SAU E GHINION?
DACA PRIMARUL IN FUNCTIE S-A HOTARAT SA TE SUSTINA LA ALEGERI CONSIDERAND CA ESTI CEA MAI BUNA OPTIUNE PT ORAS , E NOROC SAU GHINION?
INDIFERENT UNDE VETI CREDE CA A FOST NOROC SAU GHINION IN VIATA MEA VREAU SA VA SPUN CA AM VENIT IN CALAFAT IN 1991 CU O SACOSA IN CARE AVEAM UM COSTUM , 2 PERECHI DE PANTALONI SI 3 CAMASI SI SUNT GATA SA PLEC ATUNCI CAND VA FI TIMPUL INTRE 4 SCANDURI LA LOCUL MEU DE VECI DIN CALAFAT ….ATUNCI CU SIGURANTA VETI SPUNE DESPRE MINE CA AM FOST UN OM BUN!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu