14 iunie, 2010

Germania - Australia 4-0/ Perfect


Australia a deschis meciul cu entuziasm, iar in minutul 3 a avut o situatie, cu Garcia sutand in blocaj. Pana in minutul 8, germanii nu luasera jocul inj serios. Au facut-o in acel moment, Muller a intors o minge in careu, iar Podolski a "pleznit-o": 1-0 Germania.

Australia nu renunta. O ia de la capat, infuriata de gandul ca adversarul a pedepsit-o la prima faza. Din pacate,"cangurii"i nu s-au mai asigurat si au dat germanilor singurul lucru de care au nevoie - spatiu. Klose rateaza singur cu portarul (24), dar nu mai greseste in minutul 26, cand ii ia fata lui Schwarzer, neinspirat.

Aici, Australia s-a prabusit. Pana la pauza, nu a mai gasit drumul spre careul german, inspaimantata ca spatiile pe care le-ar lasa ar putea sa transforme seara intr-un cosmar.

Dupa pauza, australienii au revenit cu alta ambitie, incercand sa salveze totusi ceva - din nefericire, Cahill comite un fault ceva mai dur decat era normal, iar arbitrul ia o decizie ceva mai severa decat era cazul: "rosu" direct si Australia ramane in 10 oameni (55).

Restul, usor de imaginat - Muller a marcat pentru 3-0 (66), iar Cacau pentru 4-0 (70), punand capat antrenamentului cu public, de care a beneficiat echipa lui Loew la startul acestui Mondial.

Germania a aratat bine, pentru aceasta faza a competitiei, insa pentru a confirma are nevoie de un adversar ceva mai serios decat Australia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu